2020-02-05: Vi förstärker teamet i Umeå!

Är du sugen på att göra någonting nytt? Nu anställer vi till en kombinerad tjänst som bussförare och driftledare i Umeå. Ta chansen och hoppa på bussen du också! 

Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är med sina närmare 90 000 invånare den 13:e största tätorten i Sverige. Staden har i många år profilerat sig som kulturcentrum och universitets-stad. Här trivs du som söker citylivets puls men också närheten till skog, mark och vatten. Byberg & Nordin har verksamhet i Tegs-området som omfattar ett fyrtiotal medarbetare och drygt 20 fordon. Vi anställer nu en bussförare som vill stötta upp vår driftledning och hoppa in på kontoret vid arbetstoppar och ordinarie personals frånvaro.   

I rollen som driftledare kommer du att ansvara för den dagliga driften i trafikområdet. Det innebär bland annat att du arbetar med personal- och fordonplanering, tar emot inkommande samtal och löser de problem som kan uppstå i trafiken med bussar, sjukanmälningar, kundklagomål och så vidare. Som driftledare jobbar du i nära samarbete med verksamhetens områdeschef, driftledare, bussförare och mekaniker på den externa verkstaden. Du har datorn som arbetsredskap och där arbetar du i våra system för bland annat planering och trafikledning, vilket innebär att du behöver vara van vid och bekväm med digitala verktyg. I tjänsten ingår också att köra buss. Det är därför ett krav att du innehar körkort med behörighet D samt YKB.   

MER OM DIG 
Som person är du pålitlig och ihärdig i ditt sätt att arbeta, du ser till att få saker och ting att stämma och att arbetsuppgifterna verkligen genomförs ända till slutet. Det är viktigt att du har lätt för att hantera andra människor, såväl kollegor som kunder!  Vi söker dig som gillar att se lösningar istället för problem och som tycker att vår vision ingenting är omöjligt känns som en härlig utmaning! Att samarbeta är viktigt för dig, och du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas. Arbetstempot på driftledningen är ofta högt och många olika ärenden kan trilla in samtidigt, varför det är viktigt att du har förmågan att anpassa dig till ändrade förutsättningar, klarar av att prioritera samt kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press. 

MER OM FÖRETAGET 
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag 360 mkr, har närmare 480 medarbetare och ca 250 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar just nu med flera utvecklingsprojekt, bland annat gällande elbussar och så kallade ”app-bussar” - där resenärerna via en app i smartphones skall kunna beställa resor i ett flexibelt linjenät som styrs av resenärernas önskemål om vart och när de vill resa. 

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan stänger helt den 29 februari. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor.  

Ansökan skickas in via länk här >> 

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: 

Susanne Larvia, områdeschef, på tel 010-722 03 81 eller e-post susanne.larvia@bybergnordin.se 

Arbetstid: 
Heltid/Tillsvidare 
 
Lön:  
Månadslön 
 
Stationeringsort: 
Umeå 

Tillträde:  
Efter överenskommelse 

Powered by Travelize